Одна з найцікавіших пар проекту "Танці з зірками", співак Melovin і танцівниця Ліза Русина, перетворилися на русалок на сцені. Про це написали в Instagram-каналі «Танці з зірками».

"Як тобі виступ MELOVIN і Лізи?", - запитали в проекті, закликавши голосувати за вподобану пару. Самі співак і танцівниця виступали в обтягуючих костюмах, а за допомогою лазерного проектора їм «приробили» хвости, як у русалок.

У коментарях шанувальники співака відзначають, що суддівство, на їхню думку, було не дуже чесним.

"Так смішно дивитися на те, як кухар поставила Джамалі 6, А Меловіну 3, хоча різниця в якості танцю колосальна, і не на користь Джа», «Меловін був посланий на Танці з місією помститися Кухар за її коментарі учасникам. Після його подарунків на Кухар боляче дивитися", - пишуть вони.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Скрін, Instagram "Танці з зірками"

До речі, Melovin зізнався, що усвідомив свою сексуальну орієнтацію приблизно в 13 років, і з тих пір боявся говорити про це відкрито. Тепер, після камін-ауту, він перестав чогось боятися. Зараз він не перебуває у відносинах, але є «натяки» і від дівчат, і від хлопців.

Останні відносини з хлопцем тривали шість років, але закінчилися розривом.

Батьки дізналися правду про сина півтора роки тому, на відпочинку в Карпатах. Мама прийняла вибір сина, зазначивши, що їй важливіше щастя дитини. Батько поставився до камін-ауту більш насторожено.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також «Знай.uа " писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."