Відомий український артист Віталій Козловський розповів, що допомогло йому пережити смерть одного з найближчих людей - батька. Ексклюзивна відповідь від співака.

Співак Віталій Козловський у програмі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" у будні, розповів про трагічну втрату рідної людини. Він зазначив, що це змінило його ставлення до багатьох речей у світі, і він переживає це донині.

Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram

"Тато був для мене дуже близькою людиною. Я щасливий, що він останній рік-півтора свого життя прожив у великому щастi і для себе. Він був у коханні, з коханою жінкою. Я змінив ставлення до багатьох речей у житті після смерті батька", - каже Козловський на каналі "Україна".

До слова, чоловік досі не розголошує причину, через яку помер його 74-річний батько. Віталій Козловський зазначив, що не хоче про це говорити, тому причину розголошувати не став.

Популярні новини зараз

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Зараз він щасливий, що у нього є багато роботи, адже, це те, що необхідно йому щоб відволіктися.

"Я щасливий, що у мене зараз так багато роботи, Ось Бог щось знає, відчуває, що і в який момент тобі потрібно. Я міг деякий час сидіти без роботи, а після того, як тато мене залишив, роботи стало дуже багато, концертів стало багато. І для мене це стало порятунком", - розповів співак.

Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram

Нагадаємо, що Віталій Сергійович Козловський помер на 75 - му році життя. Сталося це ще 15 серпня, про що артист повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Там він поділився роликом з останнього для чоловіка дня народження, яке він святкував незадовго до цього.

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.