Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд", зовсім не приховуючи того факту, що досить часто звертається до пластичних хірургів.

А нещодавно Альона опублікувала відвертий кадр, показавши, як насолоджується останніми теплими днями початку осені. Дівчина засмагала на галявині, розслабляючись на білосніжному рушнику топлес, лише в стрінгах неоново-жовтого кольору.

Водночас інтернет-знаменитість прикривала обличчя книгою "Не ной" Джен Сінсеро, вибравши досить пікантну позу. Зірка грайливо демонструвала оголені сідниці, стоячи на колінах.

"Не ний"

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фолловери почали коментувати публікацію, але їхні думки розділилися: "Як завжди у своїй позі 🤦🏾♀️😂😂😂🤮", "Як на мене вже перебір 🙄", "теж так зазвичай читаю"," Ну це вже зовсім бреддд,,,,, просто сором", " Охххххх..... ну що тут скажеш....Це клініка. Швидко прогресуюча.".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович обтягнула звабливі форми шкірою

Нагадаємо, Альона Омович у відвертій сукні змусила дивитися в її величезні "очі"

Як повідомляв портал Знай.uа, Альона Омович "помилилася" з розміром купальника і оголила груди біля басейну