Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", екстелеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює не тільки Instagram, але і соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а також TikTok, де у Тіни більше 260 тис.фоловерів.

Так, артистка виставила в TikTok незвичайне відео-перевтілення, які останнім часом дуже полюбилися співачці. Зірка позувала на тлі муралу під власний хіт "Хороший парень" зі свіжого альбому "Красиво".

На початку ролика виконавиця приміряла білосніжний брючний костюм в смужку, що складається з жилета, широких штанів і блейзера. Після Кароль одяглася в пишну білосніжну сукню і доповнила образ ніжним нюдовим макіяжем, посміхаючись на камеру.

"О котрій дивишся це відео? 💞"

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Показати ще

Варто відзначити, що Тіні вже довгий час приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, нібито відносини пари зав'язалися ще на зйомках шоу "Голос країни", проте сама артистка вважає за краще не коментувати особисте життя. Деяким шанувальникам білосніжне вбрання кумира нагадало весільну сукню.

tiktok.com/@tinakarol

tiktok.com/@tinakarol

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату