Співак і композитор, народний артист Грузії Георгій Церетелі у програмі «Карабас.LIVE» поділився своїми враженнями від нещодавньої поїздки до Києва.

«Дуже люблю приїжджати у Київ, тому що відчувається любов: любов народу, любов до творчості. Як людина творча я завжди говорив, говорю і буду говорити: у музики немає слів, є тільки ноти душі, які пов'язують людей, які роблять людям приємно. Мені дуже приємно, що Господь нагородив мене такою професією. Я можу радувати слухачів не тільки своїми піснями, які є в Грузії, але і тих людей, які мене тут вперше почули», - говорить він.

За його словами, емоції людей і теплота, яка виходить від них - це для кожної творчої людини великий заряд, щоб продовжувати свою діяльність, рухатися вперед і дарувати цей позитив. «Це тепло, без якого, на мою думку, неможливо жити. Це душевна їжа», - говорить він.

Співак нагадав, що між Україною і Грузією є багато спільних рис, в тому числі привітність і гостинність.

«Це йде споконвіку від наших предків і в Україні, і в Грузії. Це правильно, що будь-який захід, будь-яке свято, сімейний, весілля або корпоратив, зближують людей. Під час застілля виголошують тости. Люди здавна, коли збиралися на гуляння, трапезували, і тост був рівносильний молитві, коли заходиш до церкви і молишся. Люди пили один за одного, за «здравіє», за батьків, за всі ті цінні речі, які нас і роблять людьми. Поки ми це робимо, поки існують застілля, весілля - ми на правильному шляху. Ці традиції дуже схожі один на одного, схожа істина нашого життя. А істина нашого життя - це Господь Бог», - робить висновок Церетелі.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зібров розкрив таємницю своїх вус на мільйон гривень: «За вусами є татуювання».

Також Знай.ua повідомляв, що У Купцової немає жодної пісні, яка прийшла випадково.