Іванна Онофрійчук вразила своїх шанувальників своїми нарядами. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Однією з ведучих є Іванна Онофрійчук, яка вже встигла вразити своїх шанувальників нарядами. На одному з ефірів вона одягла червону сукню з відкритими плечима і животом, а на іншому - скромне стильне приталене плаття з відкритим декольте.

Прекрасні образи нашій ведучій Іванні Онуфрійчук @ivannaonufriichuk 😍 який тобі більше подобається? З першого чи іншого ефіру? Пиши в коментарях😉, - пишуть на иснтаграм-каналі шоу.

Однак фоловери негативно сприйняли її. Багато хто запропонував поміняти Іванну.

Популярні новини зараз

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Не подобається як ведуча абсолютно"; " як ведуча-ніяка!"; "Тіна була краще☺❤️"; "неприємна ведуча; "Мені вона взагалі не подобається
, - пишуть вони.

Нагадавши, як живуть учасники "Танців з зірками" за лаштунками шоу: безперервне тренування вночі і слізні прощання з сім'ями

Раніше Знай писав, що учасниця "Танців з зірками" Ольга Харлан приміряла ту саму "маленьке чорне плаття" має бути в гардеробі кожної леді.

Також Знай писав, що Melovin натякнув на стосунки з партнеркою по "танцям з зірками" Лізою Русин: влаштував романтику на висоті.