Відома українська тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська, порадувала своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими сімейними знімками.

"Довгоочікуваний відпочинок нарешті видихнула і можу з вами поділитися думками про нашу поїздку. Чесно зізнаюся, цей відпочинок я чекала як ніколи раніше. Через насиченого і складного графіка швидше хотілося зануритися в його атмосферу. Ми вибрали для себе Грецію.... На цей раз вибір припав на острів Корфу», - підписала вона знімки з поїздки.

Вона також додала свої спостереження з приводу грецької кухні.

"Кухня в Греції дуже проста, легка, Європейська, без надмірностей. У морських країнах завжди більше хочеться риби, вона дивовижного смаку. Неймовірні фрукти, особливо диня. Я давно її не їла з таким задоволенням (тут у неї особливий аромат і смак). Овочі та бобові - моя любов", - додає вона.

Скрін, Instagram Боржемська

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Скрін, Instagram Боржемська

Їй також припали до смаку місцеві оливки, йогурти, картопля, сири і рис.

"Рис має свою нотку аромату, греки його цікаво готують, в різних варіаціях. Мене здивував за смаком картопля, дуже солодкий і настільки правильно приготований. Головне, стримувати себе в ці моменти. А сири і оливки з каперсами – one love. Йогурти натуральні, і ти відчуваєш смак молочного продукту», - ділиться Боржемська.

Скрін, Instagram Боржемська

Скрін, Instagram Боржемська

Вона також зізналася, що вечорами дозволяла собі випити келишок Prosecco.

"Перші дні за звичкою ми прокидалися досить рано. Тіло і розум не могли зануритися в атмосферу релаксу. Але потім море, Сонце і повітря поступово зробили свою справу. Ось тоді я за довгий час зрозуміла, що ніхто і ніщо від тебе не втече. Зараз насолоджуйся моментом! Робота, зйомки і часті дзвінки почекають... але найцінніше, з ким ти це все розділяєш, в чиїх обіймах ти засинаєш і прокидаєшся, з ким йдеш за руку, і в бурхливому морі ловиш хвилі, багато смієшся, базікаєш, балуєшся і танцюєш – зі своїми рідними і дорогими серцю людьми», - підсумувала вона.

Скрін, Instagram Боржемська

"Так, Відпочинок з близькими найцінніше. Ми з батьками теж два тижні тому відпочивали. Кращі моменти і кращий відпочинок», - пишуть фанати красуні.

Нагадаємо, що Марина Боржемська в червоному помочила засмаглі ніжки в морі: на зло В'ячеславу Узєлкову

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська залишила дітей В'ячеслава Узєлкова без 1 вересня: "все продумала"

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Марина Боржемська в білій сукні заінтригувала шанувальників: "краще Холостячки"