Що зараз відбувається в Україні: будівництво доріг чи злодійство на цьому будівництві? Ситуацію у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?» коментує депутат Верховної Ради, олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби Жан Беленюк.

«Сам я нікого за руку не ловив, але знаю, як у нас проводяться тендери – хоч є і «Прозоро», і інші засоби. Я допускаю, що на будівництві доріг крадуть – але вони все-таки будуються. У нас тридцять років борються з корупцією, але ж вона є скрізь, тут грає роль людський фактор. І високі зарплати для чиновників не розв'яжуть проблему. Я думаю, скільки людині не дай, через деякий час їй цього здасться мало. Звичайно, потрібно жорстко присікати всі можливі прояви корупції та прагнути зробити її неможливою, але на цей момент ми знаходимося тільки в процесі реалізації цього», - вважає депутат.

За його словами, зараз антикорупційні органи не дозволяють народним депутатам почувати себе так привільно, як раніше.

«Раніше депутат відчував себе божим намісником на землі, а зараз він боїться свою «корочку» дістати. Він розуміє, чим це може обернутися в майбутньому. Зараз у нас в цьому відношенні суспільство більш відкрите», - говорить Жан Беленюк.

Як повідомляє Знай.ua, раніше політик-спортсмен розповів про свою відпустку в Чорногорії.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про напад, якому Беленюк піддався в центрі Києва.