Популярна шведська модель і один з "ангелів" компанії Victoria's Secret Ельза Хоск нарвалася на хейт через оголені фотографії.

Знімки Ельза опублікувала на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить 6,9 мільйонів чоловік, але тут же замела сліди і видалила їх через велику кількість засудження, але недостатньо швидко. Відверті фотографії дівчини розлетілися по всьому Інтернету.

Ельза Хоск, фото з Instagram

Причиною для хейта став той факт, що на кадрах поруч з оголеною моделлю була присутня її семимісячна донька Туулікка Джоан від бойфренда Тома Дейлі. На знімках була гола Хоск, яка сиділа і стояла перед великим вікном з видом на Нью-Йорк, і на руках у неї була дівчинка. Ельза також проставила підпис під публікацією: "Дозволь мені розповісти тобі про місто, де я закохалася в твого батька".

Ельза Хоск, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Ельза Хоск, фото з Instagram

Ось такі коментарі залишили користувачі соцмережі на сторінці шоу "Зірковий шлях", де так само розмістили фото Ельзи Хоск.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, схудла після коми МакЅим маленька донечка зворушливо затиснула в обіймах: "Одужуй, рідна"

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, що сказала померла Стелла Клименко з "МастерШеф" своїм близьким в останній день: "Почати нове життя"

Також портал Знай.uа писав, що боксер Іван Редкач розлютив українців заявою про російське громадянство: "Батьківщину за гроші не продають"