Відомий український виконавець Михайло Хома (Дзідзьо), який не давно розлучився зі своєї дружиною - співачкою Slavia, показав гостинці від Олі Полякової.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за життям артиста спостерігають 1,6 мільйона читачів, Михайло Хома опублікував нове відео, на якому Оля Полякова, одягнена у рожевий костюм з вухами зайця, показує подарунки для свого колеги.

У сумці Оля Полякова, яка разом з Дзідзьо сидить у суддівському кріслі на популярному шоу "Маска" на телеканалі "Україна", принесла домашній сир та хліб. Дзідзьо ж зізнався, що гостинці йому дуже сподобалися і він встиг вже їх з'їсти.

Оля Полякова, instagram.com/dzidzio

"Зайчик передав мені подаруночок. Це найсмачніший хліб і сир 😋 @polyakovamusic Дякую!!! 😘 але я ще хочу, бо вже з’їв 🤤", - написав артист. Дзідзьо

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова самостійно готує домашній сир, адже спеціально для цього розводить кіз. Також співачка неодноразово хизувалася кулінарними вміннями та ділилася рецептами домашнього хліба.

Нагадаємо, Оля Полякова сяде у суддівське крісло на "Танці з зірками" поряд з Владом Ямою: "Замість Кухар?". Оля Полякова стане суддею на "Танці з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль закрутила роман з двома чоловіками одночасно: "Акуратно дуже". Тіна Кароль відверто розповіла про особисте

Також "Знай.ua" писав, що 63-річна мама Дана Балана оточила себе чоловіками: нарозхват більше, ніж Тіна Кароль. Людмила Балан оточила себе чоловіками