Відомий український телеведучий Григорій Решетній поділився незвичайним роликом з шанувальниками. Вони з дружиною Христиною влаштували собі романтичний вечір, і зняли все на відео.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно він ділиться новим контентом. Це або кадри з нового сезону шоу" Холостячка", інших зйомок, або ж фото і Відео зі своєю великою родиною.

Щодня за ним стежить понад півмільйона користувачів.

На новому ролику шоумен разом зі своєю дружиною і маленьким сином сидить в будинку за столом. Там можна помітити їжу, а також запалені свічки. Пара вирішила влаштувати собі романтичний вечір.

Христина і Григорій Решетники годували один одного з рук, після чого поцілувалися. Все це супроводжується під милу пісню, в якій йдеться про сімейні цінності.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"16 + 🔞" - неоднозначно підписав ролик Григорій Решетник. Користувачі в коментарях почали жартувати про те, що після цього вечора у них може з'явитися ще одна дитина. Менше року тому у них народився третій син, і вже пора за дівчинкою.

"Так ... четвертий хлопчик чи перша дівчинка? ❤️😂😘😘😘";

"Приклад відносин, які повинні бути в сім'ї!!!❤️❤️❤️";

"Кайф дивитися на вас😍 😍 😍 😍";

"Спасибі за хороший приклад😍 😍 😍";

"Яка чудова сім'я, милуюся.❤️ Щастя Вам!";

"Ви неймовірно красива пара!😍";

"Які ніжні і в той же час пристрасні❤️ відносини🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що пара разом вже більше 11 років. Вони познайомилися на роботі, і в 2013 році у них народився син, якого вони назвали Іван. У 2017 році народився Дмитро, і ось, під кінець 2020 року вони стали батьками Олександра.

Раніше повідомляли, Григорій Решетник займе місце" Холостячки " Мішиної? Ведучий сів за суддівське крісло на "Україна має талант".

Як повідомляв Знай.ua, "Не впади в басейн": ведучий "Холостяка" Григорій Решетник влаштував дикі танці на честь відпочинку.

Знай.uа писав, ведучий Холостяка Григорій Решетник зачарував красунею-дружиною, ніби принцеса з казки :" з крихтою".