Відомий український співак, переможець шоу "Х-Фактор" і учасник проекту "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який нещодавно здійснив яскравий камінг-аут, радує шанувальників не тільки своїми танцями, а й анонсом нової пісні.

Нова публікація, присвячена прем'єрі синглу, з'явилася на його особистій сторінці в соцмережі Instagram.

"24/09/#таємнийзнак", - лаконічно підписав він нове фото, на якому постав з партнеркою по кліпу. Сам співак лежить із закритими очима, з чорними тінями на повіках. Його чорне волосся підстрижене під каре. Над співаком схилилася дівчина в костюмі, що нагадує ангельські крила.

Між ними стоїть газова лампа, яка дарує тепле світло і створює контраст з холодною гамою всього знімка.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Шанувальники вже в захваті від майбутнього кліпу.

"Ну ось як тобі в голову приходять такі офігенні образи?", "Це в крові...«, "А пісня разом з кліпом вийде?», «Таааак, ми в раю», «Ааааауууффф! Щось на шикарному!", "У мене дар мови пропав", " Боже, тільки зараз зрозуміла, що вже в цю п'ятницю твоя пісня! Чекаємо з нетерпінням, і відчуваю, що цієї неділі ти не тільки танцювати будеш, а й співати», - захоплюються вони.

Скрін, Instagram Mеlovin

"Це схоже на заставку "Клуб Романтики"», «нас чекає витвір мистецтва, це вже очевидно», «Охренеть просто, Яка краса", "вже відчуваю як цей шедевр порве всі музичні майданчики", "Ти - поранена душа, над якою схилився ангел?", "Як ляльки красиві...", - не стримують емоцій фанати.

"Під таким враженням від ваших танців, що не помітила, як пролетів час і до прем'єри залишився всього 1 день!", "Від фото одного мурашки і всередині все завмирає, що ж буде в кліпі...", "Твориш історію! Не знаю, хто б дарував такі емоції, якби не ти. Сподіваюся, в неділю ми почуємо Наживо прем'єру дуетної пісні?", - цікавляться вони.

Раніше ми писали про те, що кращі номери і головні інтриги "Танців з зірками": Горбунова запідозрили в допомозі Джамалі, а Артур Логай одягнув партнерку в долари.

Нагадавши, у 3 випуску " Танці з зірками "запалять натовпом в пам'ять про Григорія Чапкіса, а Melovin приготував ча-ча-ча:"накриє всіх суддів".

Як повідомляв Знай.uа, "Назад до Криму...: Джамала у весільному платті пообіцяла на " Танцях з зірками "історію сильніше"Євробачення".