Коли ми захоплюємося яким-небудь артистом, в першу чергу ми хочемо знати більше про його життя. Актори, співаки, інші медійні особистості періодично відкривають завісу таємниці в інтерв'ю. Цього разу таким артистом став Валерій Меладзе.

Валерій Меладзе дав інтерв'ю Youtube-каналу Люкс ФМ, де поділився інформацією про те, як він вважає за краще відпочивати, з ким хоче заспівати в дуеті, перед чим не може встояти і іншими відповідями на питання про особисте.

- Як проводите вільний час? – "у мене не так багато вільного часу, тому займаюся тим, що думаю, і в цей час вільний час закінчується". Співак віддає перевагу активному відпочинку. Півтора року, за визнанням артиста, він нікуди не їздив відпочивати. Пандемія внесла корективи і в плани Валерія, але так як співак не так давно став батьком, на відпочинок залишилося не так багато часу.

Валерій зізнався, що йому дуже подобається, що над ним активно жартують в мережі. Як сказав співак, він і сам любить пожартувати в оточенні близьких знайомих.

Валерій зізнається, що не дуже любить танцювати і співати в караоке. Співак розповідає, що не розуміє систему караоке: "ті, хто співав жахливо, але кричали голосно, їм поставили 100 балів. А я співав свою пісню, і мені написало, що вам ще потрібно працювати" - сміється артист.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Валерій Меладзе, instagram.com/meladzevalerian

На питання, що вважає за краще Валерій, вино або коньяк, і хачапурі або хінкалі, артист відповідає: "частіше хачапурі, ніж хінкалі, але хінкалі я теж дуже люблю. Але це в першій половині дня, щоб потім ще пройтися, і все це справа... хоча можна з'їсти хачапурі і пройтися, але якщо ти сів їсти хінкалі, ти обов'язково вип'єш горілки або чачі, і який потім спорт?"

З ким Валерій Меладзе мріє заспівати в дуеті? "Зараз історія настільки девальвувалася, що якщо раніше дует це була подія потужна, то зараз це стало повсякденністю". На питання, заспівав би з Моргенштерном, Меладзе відповідає, що артист навряд-чи потягнув би дует з ним, хоча визнає, що "хлопець він прикольний, я вважаю що він особистість. Я вважаю, що та фігня, яку він робить, він це робить сміливо, з упевненістю в собі, а це викликає повагу".

Валерій Меладзе не може встояти перед жіночими сльозами і перед проханням його дітей. Найкрасивішою жінкою співак вважає свою дружину, Альбіну (Джанабаєву).

Валерій зізнається, що увігнати його в депресію можуть тільки кілька безсонних ночей. Чи була у Валерія депресія? "Вона буває короткочасна. Може бути тривога, може бути навіть відчуття якоїсь безвиході, але має складеться багато факторів ... у мене так багато рідних і близьких людей, що якщо комусь із них недобре або хтось із них прихворів, то звичайно це може викликати у мене погіршення настрою, але я людина дій."

Співак вважає себе хорошим батьком. На питання, на скільки відсотків він хороший батько, артист відповідає: "відсотків на 99%. Тому що я люблю своїх дітей більше власного життя."

Валерій Меладзе, фото з відкритих джерел

На питання за що Валерій може розлютитися на свого брата Костянтина, Виконавець відповідає, що ні за що. "ми іноді могли посварити, посваритися в студії, тому що він завжди вимагає від мене більшого, ніж я можу. Тому я іноді можу розлютитися, та що ж ти від мене хочеш? Але потім я все-таки виконую те, що він вимагає від мене. І виходить добре". На питання, скільки часу брати максимально могли не спілкуватися, Валерій відповідає, що вони не завжди можуть зібратися разом за столом, так як вони живуть далеко один від одного, але обов'язково телефонують кожен день.

Валерій і Костянтин Меладзе, фото: Instagram

Якби Валерій міг вибрати дві свої пісні, які він міг би виконувати, він би зупинився на "ніч напередодні Різдва" і "посередині літа".

Найбільшим досягненням у житті Валерій, не кривлячи душею, заявив, що це музика, і його вміння спілкуватися з глядачами. "Але в ще більшій мірі я пишаюся своїми дітьми".

Чи є речі, які артист хотів би змінити? Валерій зізнається, є деякі речі, за які йому соромно. Але конкретними ситуаціями артист вирішив не ділитися: "не все в житті можна виправити. Якщо ти когось образив, якщо ти зробив не зовсім правильний вчинок по відношенню до якоїсь людини. Як би ми не намагалися бути правильними, нормальними, все-одно десь якісь косяки ми собі дозволяли".

У Валерія є забобон. Він не любить число 13. "Ну дивіться, мені сподобався одного разу будинок. я взагалі не забобонна людина. Але будинок, він знаходився в шостому кварталі і будинок номер 66. Ну як можна купити такий будинок?".

На питання, яку найбільшу суму артист отримував за корпоративи, він вважав за краще не відповідати, але зізнався, що ця сума менше $500 000.

Найдорожчий подарунок, який співак подарував своїй дружині, це було на народження молодшої дочки, Агати, Валерій подарував "вельми пристойні сережки".

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Головним секретом успішного шлюбу Валерій Меладзе вважає повагу один до одного. "Любов-це дуже важливо. Але люди повинні поважати один одного. ... У кожного з нас є свої таргани, свої цінності, і, іноді, вони здаються смішними, якщо це не твої цінності, якщо це не твої цінності. Але до цього варто ставитися з повагою".

Краще за всіх Валерій, за його словами, вміє говорити тости. На питання, в чому його діти краще ніж він, співак відповідає, що діти апріорі у всьому краще за нього. "Вони красивіші, вони талановитіші, вони набагато працездатніші. ... Дітьми своїми я захоплююся. Мало того, що вони захоплюються люди, вони можуть годинами сидіти і займатися справами, на мій погляд абсолютно не цікавими. Наприклад, уроками". Дружина артиста, за його словами, краще за всіх вміє робити "Брауні" і "тірамісу".

Молодша дочка Агата, на думку Валерія, найбільше схожа то на його маму, то на його батька.

Талант або гроші? – "однозначно, талант". Любов чи пристрасть?: "мені здається, це нероздільні речі".

Відповідаючи на питання, Яка риса характеру У Валерія, він називає невміння говорити "ні". Співак вважає, що ця риса дуже погано позначається на його житті. "Невмінням надати ти позбавив великої частини часу життя себе, своїх рідних, близьких". З віком артист зрозумів, що відновити можна все. Гроші, здоров'я, але згаяний час відновити не можна.

Валерій Меладзе, фото: Instagram / Atlas Weekend

Як називають близькі? Дочка називає "татко", "папуля", сини – "тато", дружина – "Валера"або " Мася".

- Якби Філіп Кіркоров кружляв вас на руках, яку б фразу ви кричали? "Досить", "припиняй" - сміється Валерій.

Якби заспівали в дуеті з Альбіною, як би називалася пісня? – "це має бути не банальне назва:" любов на двох "або" одна любов", це має бути щось прикольне".

Нагадаємо, раніше дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва сильно постаріла після пологів

Також "Знай.иа" писав, що постаріла Віра Брежнєва після чуток про романи Валерія Меладзе розкрила Найбільший обман

Як повідомляв портал "Знай.иа", Валерій Меладзе створив свій "клон" для Альбіни Джанабаєвої