Злата Огневич пережила дивовижні пригоди на шоу"Холостячка". Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огневич.

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків України борються за серце Злати Огневич. Весь цей час вони запрошуватимуть українську співачку на побачення, де проявлятимуть свої почуття. При цьому головна героїня дарує бутоньєрки тим учасникам, які викличуть у неї більше симпатії.

23 вересня в сторіз Злати Огневич був опублікований анонс наступного випуску. На одному з побачень дівчині зав'яжуть очі, і дівчина буде спиратися тільки на власні відчуття, щоб відчути чоловіка краще. Наприклад, в повільному танці, який був показаний в анонсі. При цьому один з учасників явно перейде межі і в танці покладе руку нижче пояса.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Ти мене роздягаєш?",- каже здивовано Огневич.

Не обійшлося і без скандалів. Холостячка виглядала дуже незадоволеною на деяких кадрах.

Нагадаємо, раніше красунчик-психолог спробував заявити про себе після знайомства з "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Я г*вно"

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" замучила красенів-чоловіків, що звалилися від втоми посеред зйомок

Як повідомляв портал "Знай.uа"," Холостячка " Злата Огнєвіч після знайомства з кавалерами відкрити секрет.