Колишній чоловік відомої української співачки, яка живе і розвиває свою кар'єру в Москві Ані Лорак, Мурат Налчаджіоглу зробив пропозицію своїй дівчині.
Про це дівчина колишнього Ані Лорак розповіла у своєму Instagram.
Дівчина поділилася милим фото, де її коханий Мурат Налчаджіоглу тримає її за руку, а вона в той час загадково дивиться в низ. На пальчику дівчині красується розкішне колечко з діамантом.

Наречена Мурата Налчаджіоглу, фото з instagram

Поки ексчоловік Ані Лорак, Мурат Налчаджіоглу святкує заручини з візажисткою Лілією, у співачки теж свято. У Ані Лорак вийшла перша за 7 років пісня українською мовою.
Варто нагадати, що співачка Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу офіційно розлучилися в 2019 році, після майже 15 років спільного життя. У ЗМІ подейкують, що причиною розставання пари стала зрада Мурата, проте Лорак про особисте життя не говорить.

Ані Лорак і Мурат, фото: Viva

Пара разом виховує дочку Софію. Мурат Налчаджіоглу заявляє, що постійно спілкується з дочкою, адже впевнений, що дитина не повинна страждати через розлучення батьків.

Нагадавши, що Ані Лорак з ножем "повертається" в Україну: оголена і небезпечна. Ані Лорак опублікувала анонс нового кліпу на своїй сторінці в Instagram

Також Знай повідомляв, що Ані Лорак після розставання з Муратом перетворилася на "пацанку" і відмовилася від макіяжу: "Посміхнися". Українська співачка стала використовувати максимально нетиповий образ.

Раніше Знай писав, що Ані Лорак продовжує розгрібати наслідки скандальної історії з "пластикою" обличчя:

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще