Після суду Брітні Спірс з її батьком, який через опікунство контролює її кар'єру, зірка хоче повернути собі колишнє життя. Вона сумує за тим часом, коли сиділа в вульгарній сукні з Мікі Джагером і по Джастіну Тімберлейку, який як заявляє Брітні, допомагав їй впоратися з хвилюванням, коли брав її за руку.

Скріншот з Instagram

Нагадаємо, що тільки нещодавно Брітні Спірс оголосила про заручини з молодим фітнес-тренером. Куди дивиться її наречений?

Скріншот з Instagram

До того ж зірка не залишила без уваги своє улюблене вбрання на цих фотографіях, яке ледь прикриває інтимні місця співачки: "це одне з моїх улюблених суконь, яке я коли-небудь носила, і це просто чорне мереживо".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скріншот з Instagram

Величезна кількість коментарів від фанатів, яких розриває на частини від молодої і гарячої Брітні Спірс: "Ти просто легенда", "Легендарна ікона", "Це мій улюблений наряд за всю історію".

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Нещодавно був презентований трейлер до нового фільму "Брітні проти Спірс", на самому початку якого Брітні говорить:"Я хочу повернути своє життя". У цьому проекті розкриються всі проблеми, пов'язані з батьком селеби.

Нагадаємо, що Брітні Спірс "зникла" відразу ж після заручин: шанувальники звинувачують у всьому її батька.

Також, Знай. юа писав, що Брітні Спірс перед весіллям показала свого "літаючого" нареченого: "Цей прекрасний чоловік - мій".