Відомий український доктор Євген Комаровський вперше зізнався про те, що пережило колись клінічну смерть. У чому була причина, і що він з цього пам'ятає.

Лікар Євген Комаровський розповів журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" по буднях, про те, як помер на роботі. Для всієї країни він Доктор Комаровський, для пацієнтів дядько Женя, а ось для учнів Євген Олегович. До нього дуже складно потрапити на прийом, так як він постійно в разьездах, або ж в рідному Харкові.

Євген Комаровський, скріншот YouTube

Бореться він за науку, а також критичне мислення. Доктор Комаровський щиро вважає, що справжній доктор повинен багато читати, і постійно дізнаватися щось нове. Також, він проти народних методів лікування, і зайвих ліків, які ніяк не допомагають.

Євген Комаровський, фото з Instagram

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Показати ще

Сам Євген зазначає, що за своє життя пройшов дуже складний шлях, який не побажає нікому. Йдеться про клінічну смерть, яку чоловікові довелося пережити. Також, близько 15 років з дружиною вони не могли взяти відпустку в один час, тому доводилося їздити порізно з дітьми.

Доктор Комаровський, фото: Instagram

"Мене вбило електричною лампою кварцовою у відділенні реанімації. Її замкнуло. Її треба було посунути, а я її взяв. І, коли я падав, вбило, вона на мене впала, і вирвалася з розетки. Ну і плюс гуркіт. І це відділення реанімації. Тобто тут же набігла купа реаніматологів, відкачали мене, я прийшов до тями. А ввечері прийшов додому, дружина каже: "тебе струмом вбило?". Я запитую: "ти звідки знаєш?". А виявляється, у неї були заняття з судової медицини. А там є ознаки смерті від ураження струмом. Там такі знаки: блискавки на шиї, на руках у вигляді судин. А я прийшов - у мене були якісь незрозумілі блискавки на шиї і палець обвуглений", - розповів Комаровський на телеканалі "Україна".

Раніше повідомляли, уникайте високої трави і не ходіть босоніж: як уникнути укусу змії, поради доктора Комаровського.

Як повідомляв Знай.uа, користь і шкода щавлю: дієтолог повідала про всі властивості "вітамінно-мінеральної бомби".

Знай.uа писав, Євген Комаровський назвав найнебезпечніші місяці в житті малюка.