Учасниця ток-шоу «Холостяк» і колишня акторка фільмів для дорослих Adel Asanty або Настя Распутіна в програмі «Особистість» з Сергієм Дойком розповіла, що насправді приваблює чоловіка в жінці. За її словами, дівчині важливо відчувати себе впевнено, тоді вона притягне хорошого чоловіка.

«Сексуальність – це подача дівчинки вона повинна бути манірна, вихована і у неї повинна бути якась родзинка. Сексуальність – це родзинка. У неї має бути щось, що буде притягувати чоловіка», - зазначила Настя.

За словами гості програми, родзинка це аж ніяк не зовнішність, а нею може бути все, що завгодно, наприклад тембр голосу: сексуальний голос.

«Сексуальність у нас всередині – це я зрозуміла у 25 років, а до цього я вважала, що сексуальність – це зовні. Якщо ми відчуваємо себе погано, нервуємо або комплексуємо, то ми притягуємо до себе таких же чоловіків», - підкреслила Настя.

Як зазначила колишня Распутіна, якщо дівчина відчуває себе впевнено, розкрито і без комплексів, то вона притягує до себе впевнених чоловіків. На її думку, коли ми страждаємо всередині, то ми притягуємо таких же людей, які страждають.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

«Депресивні люди заряджають своєю депресивною енергетикою, а ще вони маніпулятори. Я ходила до психолога, і ми все це проробляли, мої дитячі комплекси, я входила в транс – ридала і відпускала всі образи. Ось зараз моє серце і душа повністю відкриті до нового ідеального чоловіка, тому що я себе відчуваю всередині бездоганно», - сказала Настя.

Як повідомляв Знай.ua, Бахматов розповів, як побудувати будь-який проєкт.

Також Знай.ua публікував слова Бахматова: Чому добре розвивається Львів? Через IT і туристів.