Учасниця ток-шоу «Холостяк» і колишня актриса фільмів для дорослих Adel Asanty або Настя Распутіна у програмі «Особистість» з Сергієм Дойком розповіла, що таке для неї любов. За її словами, вона не хоче, щоб її намагалися здивувати в сексі, а хоче просто бути коханою дівчиною.

«Любов – це метелики в животі, коли у тебе якісь маревні думки в голові. Була класна фраза, що любов схожа на психічний розлад. Любов – це дійсно психічний розлад», - зазначила Асанті.

За її словами, коли людина закохується, то вона відчуває сильну ейфорію, а всі стадії закоханості, на її думку, це дуже круто. Також гість програми розповіла, що від любові також безпосередньо залежить секс і те, як вона буде себе почувати з цією людиною, буде впливати на те, як вона буде себе почувати в сексі.

«Мене не треба дивувати в сексі. Чомусь у всіх одна думка, що вони повинні мене чимось здивувати в сексі і у них при спілкуванні зі мною з'являються комплекси. Я не хочу бути секс-гуру в очах чоловіків, а я хочу бути коханою дівчиною», - підкреслила Асанті.

Як зазначила Асанті, їй зовсім не треба, щоб її дивував її партнер, а для неї на першому плані почуття.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бахматов розповів, як побудувати будь-який проєкт.

Також Знай.ua публікував слова Насті Распутіної: Якщо ми відчуваємо себе погано, нервуємо або комплексуємо, то ми притягуємо до себе таких же чоловіків.