Відомий український телеведучий Тимур Мірошніченко розповів про Євробачення та сімейне життя з дружиною Інною.

Про це Мірошніченко розповів у програмі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі СТБ.
Тимур Мірошніченко вже багато років є коментатором Євробачення, при цьому він зізнається, що навіть попри складність цієї роботи ніколи не було думок покинути її. До того ж він навіть хоче встановити рекорд у цій справі.

Тимур та Інна Мірошниченко / фото : instagram.com/timur.miroshnychenko

"В мене до 2017 була найбільша мрія, це бути ведучим великого Євробачення. Вона здійснилася, і в мене тепер ціль номер один побити рекорд британського коментатора, який 30 років коментував Євробачення", - розповів Мірошніченко.

Телеведучий зізнається, що коментування Євробачення не проходило без курйозів, так у 2011 у Мірошніченка просто у прямому ефірі прорвалося кілька нецензурних слів.
Тему грошей в інтерв'ю Тимуру Мірошніченку також не вдалося обійти. Телеведучий зізнався, що найбільший гонорар, який він отримував це знову ж таки за Євробачення. За чотири місяці підготовки та проведення шоу він отримав 190 тисяч гривень.
У Мірошніченка є кохана дружина та двоє маленьких дітей, тому телеведучий точно має куди витрачати гроші. Одним з найдорожчих подарунків, який телеведучий зробив для дружини був Land Rover, про який вона давно мріяла.

Тимур Мірошніченко з родиною, скріншот з відео

Мірошніченко зізнається, що у його родині, як і в кожній іншій звісно ж бувають сварки, однак він намагається завжди врегулювати конфлікт, навіть якщо він правий.

"Краще я піду першим на зустріч і можна буде все це обговорити та розставити всі крапки над і. Коли я вдома буваю, я намагаюся забрати на себе абсолютно всі функції, по догляду за дітьми, порядку в квартирі, щоб вона могла і поспати і відпочити і позайматися своїми справами", - розповів він.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, скільки українські знаменитості заробляють на соціальних мережах: подружжя Мірошниченків, Полякова і Реп'яхова розкрили запоруку успіху.

Раніше Знай писав, що Тимур Мірошниченко зізнався, що йому тісно з дружиною і дітьми: "Збираємося швидко і поїхали".Телеведучий розповів про нову житлоплощу

Також знай повідомляв, що Тимур Мірошниченко шукав груди Олени Вінницької під мікроскопом.