Американська кіноакторка Белла Торн прийняла пропозицію свого коханого хлопця і похизувалася цією подією в соціальних мережах. 23-річна артистка публікує часто дуже відверті кадри для своїх фанатів, і цього разу без "гаряченького" не обійшлося.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Белли Торн в мережі Instagram.

Справа в тому, що дану новину журналісти з сусідньої Росії почали активно публікувати в своїх стрічках, так як вже встигли надивитися популярного гумористичного шоу "Що було далі?".

В одному з останніх епізодів зірковим гостем коміків, які люблять "смачні" історії, став популярний співак Єгор Крід. Єгорка розповів історію про те, як на вечірці в США познайомився і загравав з Белою Торн.

Цікавим є той факт, що після прем'єри кількох треків влітку і на початку осені Єгор Крід потрапив під ще одну форсовану хвилю "спекотних новин". Вся справа в тому, що між співаком і блогеркою Валею Карнавал розгорівся романтичний скандал.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Єгор Крід, скріншот: YouTube

Співачка і TikTokерша навіть звинуватила Єгора в "аб'юзі". А тут ще й заручини Белли Торн. Ось такі новини, так що не дарма російські журналісти використовували класичний прийом: "Десь плаче один Єгор Крід".

Раніше повідомляли, фанати Єгора Кріда просять пустити його в Україну - "Встиг полюбити Київ".

Як повідомляв Знай.uа, у Олександра Зінченка і владики поповнення в родині, щасливий тато не стримався: "Ви - моє життя".

Знай.uа писав, Валя Карнавал звернулася до колишнього Єгора Кріда після образ у піснях: "Ти абьюзер бій".