У мережі розповіли нові подробиці про життя Жанни Фріске. Що говорять про загиблу співачку її подруги через багато років після смерті.

Справа в тому, що не так давно вище новий випуск шоу "Дуети", і він став сенсаційним. Продюсери програми організували зустрічі, які стали досить несподіваними.

Жанна Фріске, instagram.com/jannafriske_official

Ось, наприклад, Анна Семенович виконала пісню під назвою "Бриллианты". Незважаючи на те, що вона досить рідко зараз виступає, від такої можливості відмовитися не могла, а публіка її зустріла з радістю.

Також, несподіванкою стало те, що разом з нею цю композицію виконала колишня колега по гурту "Блестящие". Вони давно не бачилися, і були раді через роки заспівати разом на сцені.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Анна Семенович, фото з Instagram

Нагадаємо, що "Блестящие" були створені в далекому 1995 році, і вони стали однією з найперших жіночих гуртiв на просторі СНД, які домоглися успіху. Дівчата виробляли фурор на слухачів завдяки не тільки таланту, а й відвертим вбранням і танцям.

Жанна Фріске, фото: кадр з відео

Не забули вони і про свою покійну подругу Жанні Фріске, яка померла від онкологічного захворювання. Юлія Ковальчук назвала Жанну Фріске "королевою", якій вдалося стати секс-символом для мільйонів людей, і до останнього її згадують саме такою.

Гурт "Блестящие", фото Leaflover Club

"Ми били по різних аудиторіях. Кому треба невелику ніжність і юнацтво — це до мене мені. Кому треба дівчину або жінку — це Ганнуся, була своя красива брюнетка Надя Ручка. А якщо потрібна була королева, там Жанка тоді ходила", - зізналася Ковальчук

Нагадавши, вдівець Фріске Шепелєв згадав про скандал у пологовому будинку

Як повідомляв портал Знай.ua, вдівець Шепелєв готує грандіозну вечірку синові Жанни Фріске

Також Знай.ua писав, вдівець Фріске Шепелєв тільки став батьком і вже хоче ще одну дитину