Телеведуча Кароліна Ашіон розповіла про найцікавіші подробиці з її приватного життя і не тільки у проекті «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Дівчинка народилася у Шостці, у родині українки та нігерійця. При спробі виїхати на батьківщину чоловіка жінку не випустили з Радянського Союзу, і вона залишилася сама з дитиною.

В школі її обзивали та принижували, проте Кароліна давала відсіч кривдникам.

«Називали і нег**тоскою, і чорнож**ою. Весь стандартний набір», - зізнається жінка.

В 13 років, як здібну гандболістку, її запросили до школи Олімпійського резерву в Києві. Однак через травму дівчинці довелося відмовитися від спорту – травма ноги змусила її рік провести на милицях.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Після школи вона навчалася на економіста, працювала менеджером у фармацевтичній компанії.

Одного разу екзотичну красуню в кафе помітив генеральний директор першого музичного каналу України. Зовнішність стала козирем Кароліни, і вона потрапила на телебачення.

Кароліна з мамою

Влітку в соцмережах вибухнув новий скандал - телеведуча Кароліна Ашіон звинуватила екс-міністра одного відомого медіа-холдінгу і нині міністра культури Олександра Ткаченка у расизмі. Він нібито відмовив їй у кастингу на роль ведучої через колір її шкіри.

«Я хотіла просто взяти участь у кастингу, як людина, яка працює в цьому медіа-холдингу. Я йшла пустим коридором, а він мені назустріч. Я запитала, чи можу потрапити на кастинг, бо дуже хочу. А він мені – «Ви в дзеркало себе бачили? Подивіться ще раз». Я була шокована», - зізнається Кароліна.

Через 6 років у Львові Ашіон і Ткаченко знову зустрілися, та замість вибачень дівчина почула зовсім інше.

«Якщо вам цікаво, зараз би я так не сказав. Чи ви хочете, щоб я у вас пробачення просив?», - заявив Ткаченко.

«Тоді вже я почала плакати, і сказала, що зроблю все, щоб усі про це дізналися», - додає Ашіон.

Кароліна з чоловіком

Кароліна розповіла, що її чоловік молодше за неї на вісім років, і «дуже красивий». Вони живуть разом вже 15 років.

Нещодавно подруга Ашіон, Василіса Фролова, заявила, що стала менше спілкуватися через народження своєї дитини. Кароліна здивована такими заявами, проте сама заводити дітей не поспішає.

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася : "У вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал "Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайки": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.