Лілія Яма разом зі своїм чоловіком Владом відповіли на кілька запитань. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина Влада Ями є популярною Instagram-блогеркою, на яку підписано 42,4 тисячі осіб. Вона регулярно публікує фотографії на своїй офіційній сторінці. Вона публікує рецепти для душі і тіла, а також душевні знімки і відеозаписи членів своєї сім'ї.

27 вересня дівчина опублікувала відео в сторіз. Пара взяла участь у програмі 29 питань на радіо "ЛюксФМ" і одночасно з цим зважилися пробігтися по парку.

Судячи з відео, телеведучий Слава Дьомін, який опитував зіркову пару, ледь залишився живий. На відео чоловік почав

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Людині погано, Слава, як ти?",- задався питанням Яма, на що журналіст відповів щось невиразне і задихаючись.

"Швидку викликаємо", - додав Яма.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.