Злата Огнєвіч зробила анонс нової серії сезону шоу"Холостячка". Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці в соціальній мережі співачки.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч. Зйомки проходили влітку і, судячи зі слів Огнєвіч в інтерв'ю Осадчої, проект закінчився романтично, і вона тепер у відносинах.

Злата Огнєвіч, фото з instagram

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків України борються за серце Злати Огнєвіч. Весь цей час вони запрошуватимуть українську співачку на побачення, де проявлятимуть свої почуття. При цьому головна героїня дарує бутоньєрки тим учасникам, які викличуть у неї більше симпатії.

Злата Огнєвіч бере участь у постановочній бійці. Фото: сторіз Instagram.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

27 вересня Злата Огнєвіч опублікувала в сторіз анонс наступної серії. На ньому можна побачити, що залицяльники змусили українську співачку займатися різними активностями. Зокрема, Злата Огнєвіч взяла участь у постановочній бійці.

І так буде з кожним
, - повідомила вона.

Також дівчина взяла участь в їзді на мотоциклах, зайнялася скелелазінням і риболовлею.

Я можу абсолютно все
, - повідомляє вона на відео

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.