Як відомо, вночі в Сполучених Штатах Америки стався суд, який увійде в історію. Батько Брітні Спірс був відсторонений від опіки над нею, після 13 років знущань.

Подія дійсно резонансна, і фанати, і сама співачка неймовірно рада цьому факту, адже, тепер вона знову вільна, і належить собі.

Стриммінговий сервіс Netflix зацікавився цим питанням, і зняв документальний фільм, який назвали "Брітні проти Спірс". У картині розповіли всю історію від самого початку до кінця.

Перші півгодини присвятили самій історії, чому Брітні Спірс взяли під опіку. Далі була показана історія, як в 2008 році, коли почалося опікунство, співачка приїхала з охоронцем в ресторан, але, як тільки вони увійшли в ресторан, Брітні різко розгорнулася і побігла до машини, замкнулася і поїхала.

Їй вдалося швидко зателефонувати менеджеру і другу, щоб ті допомогли їй знайти адвоката. За нею тоді гналося близько 50-75 машин. На жаль, всі спроби були марні, і в суді відмовили.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Всі матеріали для фільму Netflix надав анонімне джерело, ще в минулому році. У нього були такі документи, які бачило всього кілька людей, і вони ретельно ховалися від громадськості.

"Твій батько-це ти. У всіх аспектах життя. Ти більше не належиш собі " - говорили їй всі.

Умови були максимально жорсткі, так як вона не могла нормально користуватися своїми грошима. Якщо вона хотіла покататися на авто для гольфу по закритій території, їй потрібно було просити дозволу.

Якщо Брітні хотіла заїхати в локальну бургерну, їй треба дзвонити і питати дозволу і очікувати відповіді близько 20 хвилин. Якщо Брітні потрібно було тата сотень доларів, щоб купити книги своїм дітям, їй потрібно було дзвонити і просити дозволу, після чого чекати відповіді кілька днів.

Опікуни досі відзначають, що її все влаштовувало, і якби вона хотіла від нього відмовитися, то давно б це зробила. Однак, є одне але-у неї не було такої можливості, адже батько погрожував відібрати дітей.

В Instagram фальшива радість, в якій шанувальники бачать щось недобре, і створюють рух #FreeBritney.

У квітні цього року, через 13 років, вона все ж порушила мовчання і виступила в суді, де підтвердила всі найстрашніші здогадки.

Ексклюзивної інформації у фільмі було не так багато, однак, документалка розповідає всю історію від і до.

Тепер, коли від опікунства все ж вдалося відмовитися, її справами займатиметься бухгалтер Джон Забел. У суді не було ні батька, ні самої співачки.

12 листопада контракт буде остаточно розірваний, і Брітні буде знову вільна, і насолоджуватися медовим місяцем з нареченим, який зробив їй не так давно пропозицію. Сам батько співачки не має права подати апеляцію.

Нагадаємо, "рабство" Брітні Спірс зайшло ще далі, співачка перейшла на образи

Як повідомляв Знай.ua, бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"

Знай.ua писав, Брітні Спірс отримала підтримку від подруги з минулого