Відома українська співачка Наталія Могилевська, яку обожнює не одне покоління українців, продовжує радувати свою величезну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За особистим життям виконавиці стежать 1,3 мільйона чоловік.

Цього разу Могилевська похвалилася успіхом телешоу "Співають всі!", яке виходить щосуботи на телеканалі "Україна", на якому співачка є капітаном зоряної "сотні".

"Нереально щаслива! Шоу " Співають всі!"@spivayut_vsi - вже четвертий тиждень найбільш переглядається програма суботи. Ми перші, ми номер один. Це успіх! Приймаю привітання лайками», - поділилася радістю Могилевська.

У коментарях її вітають з успіхом і бажають продовжувати в тому ж дусі.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Все шоу з вами особливі», «як же вам йде щастя!!! Чим старше, тим красивіше», «Нереально красива", "Вітаю, ви молодці. Хороша передача, головне, несе позитив і добро, побільше б такого в ефірі, а то все політика та сімейні чвари вечорами мусолять. Наташа, так тримати", - визнають шанувальники співачки.

На опублікованому фото виконавиця виглядає трохи дивно з макіяжем, в якому на нижню повіку поставили жирні чорні точки.

"Що означають точки під очима? Спершу були у Тарабарової, тепер у Вас?",- цікавляться шанувальники.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська видала ліки від осінньої депресії:"тримайте хвіст пістолетом". Українська співачка зізналася шанувальникам, як бореться з цією проблемою

Також "Знай.uа" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне".

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Наталя Могилевська засяяла від щастя поруч з красенем на Тижні моди: "сміливі і справжні".