Здорові відносини неможливі без повної довіри своїй другій половинці. Багато рішення повинні прийматися тільки після розмови з коханою людиною.

У новому сюжеті від програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" вирішили запитати у зірок українського шоу бізнесу, що вони робили, коли не запитали поради у другої половинки.

Не так давно Потап і Настя посварилися, і все через сюрприз від жінки. Вона розпланувала подорож в далеку Мексику, при цьому не порадившись зі своїм чоловіком. Вони все ж потім помирилися, однак, конфлікт був серйозний.

Телеведучий Даніель Салем зізнається, що він часто робить щось, не отримавши попередньо пораду від дружини Марії.

"Спасибі, ти як завжди" - відповіла йому вона після того, як чоловік запланував поїздку в Париж. Вони сильно посварилися, так як у жінки було багато призначених зустрічей і роботи.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У подорож вони все ж вирушили, проте Даніель Салем зрозумів, що вчинив егоїстично.

Співачка Тоня Матвієнко журналістам також вирішила поскаржитися на чоловіка. Вона зазначила, що Арсен Мірзоян багато робить не порадившись.

"У нього можуть помінятися плани, і він мені про це не говорить. Перед фактом, на наступний день. Я його в Києві чекаю, вранці повинен приїхати, а він не приїжджає. А виявляється він в іншому місті вже. Забув сказати мені" - розповідає жінка.

Наталка Холоденко, психолог, зазначає, що ця проблема поширена в багатьох сім'ях. Потрібно завжди попереджати, промовляти свої дії, інакше скандалу не уникнути.

Павло Зібров і зовсім купив автомобіль без поради з коханою. Марина говорила, щоб він не робив цього, почекав трохи, але, той не послухався. Потім пошкодував про це, так як його вкрали.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко відкинула скромність заради Арсена Мірзояна

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров зацілував куму Дзідзьо Олю Цибульську, їй сподобалося

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років"