Сергій Безруков розповів історію усиновлення маленької дівчинки. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Всіма відомий російський актор Сергій Безруков часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,7 мільйона осіб. Його фоловери намагаються лайкати і коментувати кожен його пост.

Як відомо, Сергій Безруков допомагає фонду" зміни життя", а також ділиться історіями усиновлення дітей з дитячого будинку в рамках даної акції.

Свою доньку Анна знайшла завдяки відеоанкеті фонду @changeonelife.ru " До цього я бачила її сторінку у федеральній базі, але просто перегортала. А потім подивилася Сонину відеоанкету - і навіть не відразу повірила, що це один і той же дитина, настільки дівчинка на відео відрізнялася від фотографії в базі!
, - повідомив він.

Чоловік закликав фоловерів розповідати зворушливі історії усиновлення.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Дорогі, якщо серед вас теж є прийомні батьки, діліться своїми історіями! І нехай всі діти знайдуть дорогу до будинку!,- зазначив він.

Нагадаємо, "Кінозірка" з кумедною дупою увірвалася в ліжко до Безрукова: хто спить з легендою" бригади " крім дружини.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину