На особистій сторінці в соцмережі Instagram української блогерки KOVALEVA з'явився запис з Анастасією Покрищук - також блогеркою, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій. Новий короткий відеоролик вона розмістила у своїх сторіс.

Треба сказати, що те, що відбувається на відео саме по собі трохи шокує – під веселу пісню про дружбу і взаємовиручку KOVALEVA тримає волосся Анастасії Покрищук, в той час як та нестримно «блює» над унітазом.

"Контент, який ми заслужили", - підписала блогерка своє нове відео.

Трохи пізніше вона оприлюднила кадри з вечірки, на якій була присутня і Анастасія Покрищук. На одному з відео Анастасія з невідомим хлопцем захоплено грають в якусь онлайн-гру.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Хлопці виграли 300 доларів. Насправді вони грають у гру, переможець отримує 300 доларів. Як думаєте, виграють?», - підписала ролик блогерка, у якої 900 тисяч передплатників в YouTube і стільки ж шанувальників в TikTok.

Пізніше вона додала, що повертається додому з вечірки, і не розуміє, як люди взагалі розслабляються без алкоголю.

Нагадаємо, раніше Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук заговорила на тему давньої професії: "Чи варто йти в ескорт?"Дівчина поділилася новими роздумами, і стосуються вони не зовсім законної в країні професії.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Перероблена "пацанка" Покрищук показала, як правильно використовувати швабру: "Еб * бо". Дівчина показала, як проводить час у магазині.

Також «Знай.uа " писав, що Перероблена "пацанка" Покрищук розповіла про таємні бажання: "Хочу с*кса з другом". Дівчина часто влаштовує активності у себе в профілі, і просить шанувальників задавати питання, на які вона із задоволенням пізніше відповість. Деякими з них вона ділиться окремими постами в стрічку.