Всесвітньо відома співачка Брітні Спірс, яка не так давно знову стала вільна, продовжує епатувати шанувальників своїми діями в мережі. Зараз вона заявила, що у неї є дитина.

Про це стало відомо завдяки її новій публікації на сторінці в соціальній мережі Instagram, повноцінний доступ до якої їй повернули не так давно. Тепер вона самостійно може розпоряджатися своїм аккаунтом, де щодня за її діями стежать більше 35 мільйонів користувачів.

Брітні Спірс / фото Getty Images

Цього разу в публікації з'явився ролик, де Брітні Спірс тримає в руках ляльку, і хитає головою під музику, яка грає на фоні. У пості вона повідомила, що у неї є дитина, і вона буде знімати з дому кожен день з ним.

"У мене народилася дитина ... я буду знімати з дому кожен день !!! У неї красива дитяча, її звуть Бреннан ... ми навіть схожі 😜 !!! Моя перша !!! Цього року мені виповнюється 40 років... вік - це не що інше, як число, але серйозно ... дорослішання - це найдурніше, що ви коли-небудь робили, так що грайте мої друзі 🤪!!!!"- поділилася своїми думками Брітні Спірс.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Варто відзначити, що більше 13 років співачка була під опікунством свого батька, який заборонив їй вирішувати що-небудь самостійно. Навесні цього року вона зважилася заговорити, і виступила по телефонному зв'язку в суді.

Історія починала набирати обертів, і мільйони людей по всьому світу почали надавати свою підтримку співачці, яка живе як в "рабстві".

В кінці вересня суд офіційно виніс рішення про те, що для неї буде призначений інший опікун, але точно не батько або інший близький родич.

Зараз вона щаслива, і готується до весілля зі своїм коханим. Пропозицію їй зробив фітнес-тренер на ім'я Сем, з яким вони разом вже досить давно.

Нагадаємо, що Гола Брітні Спірс на зло батькові-тирану повернула свої 18 років і голосно відсвяткувала свободу

Також, напівгола Брітні Спірс поманила своїм "персиком" в червоних трусах

Як повідомляв Знай.ua, бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"