Деякі українські зірки мають таку велику колекцію взуття, що можна відкривати цілий бутик. Деякі селебріті мають і такі пари, які ще одного разу не одягали, а вони просто стоять красуються у шафі.
Про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Співачка Надя Дорофєєва має велику кількість пар взуття, які займають чи не половину її гардеробу. Після початку сольної кар'єри Надя практично перестала носити туфлі на підборах. Зірка зізналася, що без підборів вона танцює більш естетично та отримує більше реакцій від глядачів.
Обожнює взуття без підборів і колега Дорофєєвої Мішель Андраде, особливо це стосується кросівок.

Мішель Андраде, фото з instagram

"Просто мені подобається красиве взуття, але я кросівки обожнюю. Так що даруйте мені кросівки, коли ви хочете. Не обов'язково, свято день народження, Новий рік, коли хочете, тоді можете", - іронічно підмітила співачка.

Юна зірка Анна Трінчер зізнається, що обожнює бренд Prada. Вона цілий рік мріяла про взуття цього бренду, і на щастя, їй вдалося втілити це у життя.

Анна Трінчер: фото телеканал "Україна"

"Prada черевики найпопулярніші, мрія мого року. Я рік мріяла про ці черевики, бо вони коштували 1200 євро, я потрапила на шалену знижку і забрала за 10 тисяч гривень", - зізналася Анна Трінчер.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn

Взуття для співачки Ірини Федишин - невід'ємна частина сценічного образу. Вона завжди обирає яскраві луки, тому й взуття має бути відповідне. У співачки всі шафи заставлені концертним взуттям, якого налічується понад 55 пар.
Інша співачка Оля Цибульська також має чимало концертного взуття. Однак, у повсякденному житті вона надає перевагу комфорту та майже не носить підбори.

Оля Цибульська, фото: Instagram

"Я найбільше в життя люблю носити шкарпетки, шльопанці, кросівки і... сексуальність"- розповіла Цибульська.

Шоумен Діма Коляденко теж полюбляє гарне взуття, його покупка, це як окремий вид відпочинку для артиста. При цьому, він видав, що у його колишньої Ірини Білик чи не найбільша колекція взуття у шоу-бізнесі.

Діма Коляденко та Ірина Білик, фото: Instagram

"Взуття багато в Ірини Білик, моєї бойової подруги. У неї напевно тисячу пар, тому що у кожній країні світу ми купляли взуття. І я пам'ятаю у Лондоні ми навіть купили в найдорожчому магазині їй п'ять пар черевиків. Вона не могла вибрати. А я кажу, давай купимо всі. І ми купили п'ять пар черевиків. У кожній країні, у кожному місті, навіть в Україні ми заходимо у найкращий магазин і Іра там купує взуття у неї такий фетиш", - розповів Діма Коляденко.

Нагадаємо, що Потап уявив себе героєм серіалу "Гра в Кальмара" від Netflix: "Упоровся". Артист намагався добігти до фінішу і перейти в наступний раунд, як гравці в південнокорейському серіалі

Раніше Знай писав, що у Дзідзьо, Остапчука та Зіброва вивідали, хто ніколи не дозволить жінці заплатити на побаченні: "Продай велосипед чи курку, але будь достойним"

Раніше Знай писав, що заміжню Олю Цибульську застукали за любощами з Віталієм Козловським: "Більше подобається". Оля Цибульська попросила поради