Зірка південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" актриса Хо Ен Чон побалувала армію з 20 мільйонів шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Дівчина, яка стала відома всьому світу завдяки рекордно успішному серіалу від Netflix, відразу перетворилася на фігуру обожнювання для фанатів.

На цей раз вона розмістила знімки в повсякденних образах - для щоденного носіння вона вибирає речі натуральних відтінків, які вигідно підкреслюють її природну красу.

"광고 # 에피그램 (рекламне оголошення)", - підписала вона серію знімків.

"I told my mom about us (я розповів мамі про нас)", "mom's asking when you'll get home (мама запитує, Коли ти повернешся додому)», «marry me (Виходь за мене)», «aquela guria lá do round 6 (та дівчина з 6 раунду)»," she fine as hell (вона чертовски прекрасна)", - захоплюються фанати Чон.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Хо Ен Чон, фото з instagram

Хо Ен Чон, фото з instagram

На іншому свіжому знімку Хо Ен Чон приміряла маску кальмара, натякаючи на однойменний серіал. Потрібно сказати, що навіть в такому вигляді вона залишається красунею.

"На мені була маска кальмара, але наскільки вона мила?", "Поворот сюжету...«, "you have permission to break my heart (у тебе є дозвіл розбити мені серце)», - коментують побачене шанувальники південнокорейської зірки.

Нагадаємо, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон показала себе в реальному житті: маленьке чорне плаття і туфлі, як у Полякової

Також Знай писав, що Louis Vuitton помітив зірку "гри в кальмара" від Netflix Хо Ен Чон і зробив її"своєю". Хо Ен Чон раптово стала амбассадором Louis Vuitton, адже представники модного будинку стежать за трендами і не могли пропустити яскраву зірку повз очей