Знаменита німецька супермодель, акторка, посол доброї волі ЮНІСЕФ від Великої Британії Клаудія Шиффер показала, як провела вечір п'ятниці після виснажливого робочого тижня.

На Клаудію Шиффер у соцмереж Інстаграм підписано 1,6 мільйона читачів, які з нетерпінням чекають нових постів та фотографій від зірки. І ось вона потішила своїх фанатів п'ятничною публікацією.

Зірка показала, як провела вечір п'ятниці. На чорно-білій фотографії Клаудія Шиффер позує у ресторані з бокалом вина у руці. "Friday night mood", - підписала вона свій знімок.

Клаудія Шиффер, instagram.com/claudiaschiffer

Крім акторської та модельної діяльності Клаудія Шиффер виховує зі своїм чоловіком трьох дітей: сина Каспара (2003) і доньок Клементину (2004) і Козіму Вайолет Он Драммонд (2010).

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Нагадаємо, у 2002 році Клаудія Шиффер одружилася з британським продюсером і кінорежисером Метью Воном — сином графа Джорджа Альберта Гарлі де Драммонда, який був хрещеником короля Георга VI.

Нагадаємо, як виглядала 51-річна Клаудія Шиффер на початку модельної кар'єри: справжній еталон жіночої краси. Клаудія Шиффер поділилася унікальним фото себе в юності

Як повідомляв портал "Знай.ua", як Лі Джон Дже виглядав до слави, яку приніс серіал "Гра в кальмара": у 90-их був моделлю. Фанатам по всьому світу показали, як виглядав головний герой серіалу "Гра в кальмара" в 90-их

Також "Знай.ua" писав, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон натягнула на голову символ свого успіху: "Вийдеш за мене?". Хо Ен Чон відростила щупальця і присоски