Вчора вранці, 22 жовтня 2021 року, на зйомках фільму "Iржа" сталася трагедія за участю 63-річного голлівудського актора Алека Болдуіна, який випадково застрелив оператора Галину Хатчінс з України.

Зброя повинна була бути заряджена холостими патронами, проте після пострілу утворилися осколки, які і поранили смертельно жінку, а також режисера стрічки Джоела Соуса. Увечері того ж дня Алек вийшов на зв'язок з фанатами, щоб розкрити важливі деталі — він був глибоко засмучений і вражений через цю трагічну подію.

Алек Болдуін, фото: Instagram

Чоловік не втік від слідства і повністю співпрацює з поліцейським розслідуванням, щоб з'ясувати деталі трагедії.

А зараз в американських ЗМІ з'явився поліцейський звіт про інцидент, в якому сказано, що помічник режисера взяв гвинтівку з візка зі зброєю. За неї відповідав зброяр. "Холодна зброя" (незаряджена) була передана Алеку Болдуіну, але там виявилися бойові патрони.

Халіна Хатчінс, фото з Іnstagram

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Невідомо, скільки їх і якого типу, але помічник режисера не був повідомлений про наявність бойових патронів в гвинтівці.

"що стосується патронів, в центрі уваги розслідування знаходиться їх тип і як вони потрапили туди", - йдеться в заяві поліції.

Нагадаємо, Алек Болдуін передрік вбивство власними руками ще 4 роки тому: "Цікаво, як це"

Як повідомляв "Знай.ua", Алек Болдуін зв'язався з чоловіком трагічно загиблої Українки, щоб бути поруч: "Моє серце..."

Знай.ua писав, що відомо про застрелену Болдуїном українку Галину Хатчінс: виросла за Полярним колом і закінчила університет Шевченка