Відома українська співачка Jamala, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення" в 2016 році поділилася з шанувальниками, що їй допомагає відчувати себе щасливою.

Співачка Jamala у відвертому інтерв'ю з журналістами програми "Ранок з Україною", яка виходить по буднях о 6:30 на каналі "Україна", прокоментувала розрив з продюсером і розповіла, чим дивує її старший син.

Джамала, фото: Instagram

Голос дівчини свого часу підкорив не тільки Україну, а й всю Європу. Зараз вона продовжує стрімко розвивати свою кар'єру, але при цьому не забуває і про сім'ю в особі чоловіка, і двох маленьких синів.

Кілька місяців тому їй довелося закінчити співпрацю зі своїм продюсером Ігорем Тернопільським. Вони працювали 11 років разом, і він ніяк не очікував, що таке може статися. Чоловік навіть звинуватив колишню підопічну в неповазі, а на її сторінці в YouTube так і не повернулися кліпи та інші ролики.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Ми вирішили завершити співпрацю з Ігорем і, мені здається, що це рішення прийшло до мене дуже швидко – - коментує Jamala в ефірі програми "Ранок з Україною". - Я нічого не постила в Ютубі через те, що деякий час мала обмежені юридичні права. Але я думаю, що найближчим часом ми все ж доробимо це і все буде круто".

Нова команда їй подобається сильніше, і працювати з нею їй набагато комфортніше. Все хвилювання виключно через епідемічну ситуацію в країні, так як висока ймовірність того, що концерти знову будуть скасовані. І на цей випадок їй теж є чим дивувати своїх шанувальників.

Весь вільний час зараз йде на синів, так як його вкрай мало. Саме вони і є її натхненням, а якщо вони будуть сумувати, то такий же стан буде і у співачки. Навпаки, це також працює.

"Мій старший син Емір-Рахман, якому зараз 3 роки, постійно складає якісь фрази, каже:"Я тебе дуже люблю повільно". А пояснює це так: "Повільно – це довгий час". Ось така логіка", - посміхаючись, коментує Jamala в ефірі каналу "Україна".

Нагадаємо, раніше у Джамали і Melovin на "Танцях з зірками" з'явитися серйозний конкурент, Українки в очікуванні

Також, Джамала в жарких обіймах юнака розповіла, куди посилати

Раніше, Знай.ua повідомляв, вуса, лапи, хвости і навіть вушка: Каменських, Бабкін, Джамала та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців