Олександра Кучеренко розповіла про страх з дитинства. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського мандрівника і зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова модель і телеведуча Олександра Кучеренко завжди усміхнена і красива.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано вже понад 128 тисяч читачів вона часто публікує різні фотографії, на яких демонструє різні моменти свого життя.

27 жовтня жінка опублікувала фотографію з нового шоу. Кучеренко анонсувала новий проект нового каналу, в рамках якого дорослі Змагаються з дітьми. Також телеведуча зазначила, що з дитинства боялася павуків.

Ви боїтеся павуків? Мене лякають навіть ті, якими зараз всюди прикрашають магазини і кафе напередодні Хеллоуїна. Якраз донині і @novy_channel зняв новий випуск шоу»Діти проти зірок". У ньому мені довелося позмагатися з хлопцем, який дуже добре розбирається в ентомології (можете не гуглити – це наука про комах)
, - зізналася вона.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також жінка розповіла, що з дитинства ловила метеликів, бабок і жуків для поповнення колекції комах.

Думаю, саме за це комахи мені досі мстять - зустрічаються всюди, де тільки можна, а я їх ну дуже тепер боюся!
, - зазначила вона.

Нагадавши, Олександра Кучеренко пригадала знайомство з Дмитром Комаровим:"звалилося на голову". Олександра Кучеренко розповіла про важливий день

Раніше Знай писав, Молода дружина Дмитра Комарова засвітилася на відпочинку без чоловіка: закохала греків довгими ніжками Зірка заявляє, що опинилася на грецькому острові Ідра спонтанно і це було її найкращим рішенням, яке вона ніколи не забуде.

Також Знай писав, що дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко похвалилася результатом зустрічі з чемпіоном: мокренька.