Сьогодні, 26 листопада 2021 року, на телеканалі СТБ розпочався одинадцятий випуск романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі.

Залишилося всього троє чоловіків - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Максим Тарапата. Однак нещодавно вийшов новий промо-ролик, який трохи зіпсує плани хлопців, бо на проект повертається психолог Роман Свечкоренко. Його дуже довго чекали Українки і нарешті дочекалися.

Учасники "Холостячки", кадр з відео

"Рома обіцяв повернутися і дотримав своє слово. Хто ж тепер буде у фіналі-не пропустіть вже завтра о 19:00 на СТБ!",- йдеться на офіційній сторінці проекту.

Користувачі не оцінили дане повернення, бо бачать в цьому рішенні схожість зі сценарієм останнього сезону "Холостяка", коли таким же чином повернулася Юля"Зайка".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Ну що за маячня... боротися за серце треба було весь проект ... ходив справи вирішував! І повернувся! Ви мене Любите тепер.... По-моєму це вже нерозумно і не цікаво!", "Сценарій минулого сезону😆", "повернувся, щоб знову піти додому", "А все, Рома. Пізно😂 симпатія симпатією, але у неї ж до цієї трійці вже почуття якісь є", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огневич злякала українців однією трояндою в руці: "Я зроблю помилку"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, як буде приймати остаточне рішення: "Все стискається всередині"

Знай.ua писав, дружина ведучого "Холостячки" Григорія Решетника у вишуканій сукні затьмарила Катю Осадчу: "І ще сто разів"