Відома українська телеведуча, зірковий наставник у шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими цікавими публікаціями. Цього разу Марина вирішила дізнатися у своїх друзів, фанатів та інших користувачів мережі, хотіли б вони стати відомими і впізнаваними.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Хотіли б ви бути популярною і впізнаваною людиною? Як думаєте, це допомагає в житті або навпаки, заважає? Давайте міркувати, а потім я поділюся своєю думкою.", — запитує Марина Боржемська.

Марина опублікувала знімок, на якому вона у вечірній сукні робить селфі, а її в цей момент фотографує ще й фотограф на професійний фотоапарат. Шанувальники почали активно обговорювати задану тему. Виявилося, що відоме всім прислів'я: "Скільки людей, стільки й думок" - насправді правда.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Ось, що пишуть підписники Марини: "Думаю заважає, спокою немає", "Ви гідні виблискувати, сяяти і бути популярною і впізнаваною. Бажаю що б на вашому шляху зустрічалися тільки такі ж гідні люди", "Мені здається, якщо людина готова до популярності і хоче цього, то вона і готова до всіх нюансів - що їй будуть часто писати, іноді не найприємніші речі, будуть постійно фотографуватися просити і тд...", "50/50! Більшою мірою допомагає".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, чи можна схуднути на вівсянці? Марина Боржемська назвала топ-3 головних помилки про улюблену кашу Шерлока.

Як повідомляв Знай.uа, Шакіра дозволила фанатам "понюхати" її оголене тіло - "Більше цього".

Знай.uа писав, Аніта Луценко з голою попою зробила, як старий розумний американець: "Дуже важко...".