Багато хто знає турецького актора - Бурак Озчівіт, який зіграв в таких серіалах, як "Величне століття", "Сліпа любов" і ще багато хороших фільмів і серіалів.

Чоловік один з провідних акторів Туреччини. Він зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать практично двадцять мільйонів чоловік. Однак мало хто знає, що йому загрожує тюремний термін до чотирьох років позбавлення волі.

Бурак Озчивіт, фото з Instagram

Колеги зірки стверджують, що під час зйомок "Заснування: Осман" Бурак поводився агресивно, погрожував їм і принижував. Найближчим часом відбудеться суд і якщо провину доведуть, йому загрожує термін від трьох місяців до чотирьох років ув'язнення. Сам же актор все заперечує. Він запевняє, що добре спілкувався зі своїми колегами. А поскаржилися на нього недоброзичливці.

"Кожен, хто мене добре знає, розуміє, що я не та людина, яка може когось проклясти. Ці люди використовують моє ім'я, щоб очорнити мене", - заявляє Бурак Озчівіт.

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Бурак Озчивит, фото: Instagram

У грудні минулого року відбулося перше судове слухання, але за зачиненими дверима. Суддя вирішив, що представники засобів масової інформації можуть побути за дверима. Тепер всі засідання проходитимуть поза камерами та ЗМІ.

Нагадаємо, вийшла заміж двічі, став батьком і перемогла рак: що змінилося в життях зірок "Величного століття" через 10 років

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Величного століття" Бурак Озчівіт похвалився підрослим сином: хороші гени, нічого не скажеш

Знай.ua писав, зірка серіалу "Рання пташка" Джан Яман перетворився на султана: навколо Рим і дим