Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 460 тисяч чоловік.

Зовсім недавно Злата показала всім своїм шанувальникам обличчя свого кривдника, який переслідував її протягом 3 років і всіляко погрожував. Відеоролик вона розмістила в своєму Instagram і звернулася до всіх чинних властей в Україні, включаючи Президента Володимира Зеленського, щоб вони нарешті звернули увагу на її проблему.

Злата Огневич, фото з Instagram

Судячи з усього, вона домоглася її рішення, адже чоловіка після 2 днів з публікації відео затримала поліція. Правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 40-річний уродженець Черкаської області, який на даний момент проживає в Києві.

Затримання переслідувача Злати Огневич, фото з Київської прокуратури

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Його підозрюють у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 статті 129 КК України, тобто - погроза вбивством. Про це написали на сторінці пресслужби Київської міської прокуратури у Facebook.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, але за законом, цей злочин карається позбавленням волі від двох років.

Затримання переслідувача Злати Огневич, фото з Київської прокуратури

"Чоловік протягом тривалого часу систематично погрожував вбивством заявниці, переслідував та надсилав СМС-повідомлення в різні соціальні мережі. Сьогодні, 25 січня, за силової підтримки спецпризначенців КОРДу, ми затримали правопорушника за місцем мешкання у порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України", - сказав Василь Іванишин, начальник відділу дізнання Печерського управління поліції.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зняла на відео переслідувача, який погрожує вбити її і тата: поліція, Кличко і Зеленський допомогти не можуть

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова зробила те, чого не зміг Андрій Задворний на "Холостячці" - Злата Огнєвіч буде "в ауті": "Мрія кожної"

Також портал Знай.uа писав, претендує на місце Антона Птушкіна? Злата Огнєвіч після "Холостячки" перетворилася на тревел-блогера