Відома українська співачка Джамала поділилася милими кадрами з родинного відпочинку. Зірка зізналася, що цього разу він виявився доволі незвичним, зокрема через погоду.

Джамала має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Джамали

Цього разу вона вирішила поділитися серією кадрів з сімейного відпочинку. Родина співачки вирушила до Єгипту у місто Хургада, однак погода виявилася доволі мінливою. На щастя Джамала завчасно набрала теплих речей для себе та своїх діток.

Фото зі сторінки Джамали

"Зранку — кофта. По обіді — купальник. Ввечері — куртка. І завжди багато любові! Коротко про наш відпочинок в Хургаді. Завжди сонячний Єгипет. Обожнюю його за це. Такий простий, безпретензійний", - зазначила Джамала.

Фото зі сторінки Джамали

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще
На одному з фото Джамала позувала разом зі своїми маленькими синочками. Зірка ніжно обійняла їх та сховалася за їх голівоньками. По фото можна зрозуміти, що погода не надто потішила теплом, адже діткам довелося одягатися тепліше та співачка вирішила не засмучуватися, а отримувати насолоду від того що є.

Фото зі сторінки Джамали

"Завжди добре тут. Завжди з вдячністю та любов’ю. Навіть коли важко. Коли здається, майже неможливо. Потрібно просто бути вдячним за все. Класного всім дня та настрою ❤️", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, сумна Джамала спробувала "заховатися" від зайвих запитань в Єгипті, але не вдалося: "Не відпочинеш". Джамала поділилася фотографією в чорному вбранні

Раніше Знай писав, Джамала впустила у своє життя болюче кохання: "Без нього не жити". Джамала поділилася новим фото та заговорила про найважливіше почуття у житті кожної людини

Також Знай повідомляв, Джамала засумувала в Єгипті, тому вже з ранку осідлала жеребця: "Вам йде". Джамала поділилася красивим віршем і поділилася фотографіями, відео, осідлавши жеребця