Володимир путін може бути настільки серйозно хворий, що це "впливає на прийняття ним рішень", заявив колишній британський шпигун після того, як в ефір вийшли численні репортажі, що ставлять під сумнів здоров'я російського президента.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Путін серйозно хворий, і загадкова хвороба впливає на його рішення в Україні, заявив колишній британський шпигун.

Крістофер Стіл, який керував відділом росії в МІ-6 в Лондоні з 2006 по 2009 рік, а також працював там в 1990-і роки, сказав, що чув, що президент росії - нездоровий.

Росія вторглася в Україну 24 лютого, коли війська путіна увійшли в країну і почали широкомасштабне вторгнення, після чого послідувала крута ескалація конфлікту між двома країнами.

Популярні новини зараз

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Путин

Колишній британський шпигун сказав, що ескалація відбувається через загадкову серйозну хворобу, яка вразила російського президента.

В інтерв'ю Sky News стіл сказав: "Звичайно, з того, що ми чуємо з джерел в росії, та інших країнах, випливає, що путін насправді досить серйозно хворий. Не зовсім ясно, що це за хвороба — невиліковна або щось в цьому роді. Але, безумовно, я думаю, що це частина рівняння".

Після вторгнення в Україну прозвучала низка заяв про здоров'я російського президента, в яких передбачалося, що кремлівський лідер може страждати від раку, хвороби Паркінсона або навіть раннього недоумства.

Крістофер Стіл

Коментарі Стіла про здоров'я путіна прозвучали після того, як український генерал-майор Кирило Буданов заявив, що російський лідер серйозно хворий на рак і що в даний час проводиться операція з його видалення.

Ешлі Гроссман, професор ендокринології Оксфордського університету, прокоментувала останні роки путіна і його одутле обличчя, яке може бути ознакою використання стероїдів і хіміотерапевтичних препаратів, повідомляє The Mirror.

путин

Гроссман в бесіді з New Lines сказав: "Путін завжди був дуже підтягнутим чоловіком зі злегка виснаженим виглядом. Але за останні пару років він, здається, погладшав на обличчі і шиї. Це називається кушингоидная зовнішність, і це сумісно з використанням стероїдів".