Відомий український співак Володимир Дантес, який повернувся до Києва, вирішив відвідати найдорожчу жінку і поїхав до неї з великим букетом квітів. Кадрами артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес деякий час був відсутній у Києві, але днями прийняв рішення повернуться до столиці. Насамперед співак вирішив провідати найдорожчу жінку-маму. Він купив немаленький букет квітів і поїхав порадувати її.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

"Скоро побачу маму. Я не знаю, це такий хвилюючий момент і я просто веду себе як божевільний. І квіти для неї. Будинок", - сказав Дантес.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Увійшовши в будинок Дантес відразу ж потрапив під "гарячу руку" мами, адже почав знімати на відео, як вона щось робить на кухні. Жінка незадоволено запитала навіщо син робить це, але посміхнулася на камеру.

"Ну все, мама дає люлей. Я вдома", - підписав кадри артист.

Скрін instagram

Варто відзначити, що мама Володимира Дантеса ще позаторік переїхала до Києва, щоб бути ближче до сина. Сам співак зізнався, що для нього це дуже зручно, адже мама частенько балувала його смаколиками і потреба готувати вдома відпадала.

Раніше Знай повідомляв, Максим Галкін планує відновити концерти в Росії і перерахувати зібрані гроші біженцям з України: "Вважаю своїм обов'язком".

Також ми писали, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз..."

Крім того, наш портал повідомляв, життя дала тріщину? 53-річна Дженніфер Еністон стала продавцем.