Соліст популярного українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя показав чотирилапого друга, який підтримує його під час несення служби в лавах ЗСУ. Про це пише "Зірковий шлях" в instagram.

Тарас Тополя ще напередодні повномасштабного російського вторгнення записався до лав тероборони, і з перших днів війни несе службу парамедиком. Артист регулярно "виходить на зв'язок" з шанувальниками в соцмережах і ділиться знімками, думками.

Тарас Тополя, фото: Instagram

Так, цього разу музикант розчулив фанатів новим фото, на якому позує у військовій формі сидячи на лавочці. На плечі артиста сидить невеликий котик.

"Камуфляжний кіт і його парамедик", - забавно підписав фото Тарас Тополя.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

У зв'язку зі службою музикант тривалий час не бачився з дружиною співачкою ALYOSHA і дітьми. Друга половинка артиста зізналася, що хотіла б опинитися на місці чотирилапого.

"Тим часом його дружина, співачка ALYOSHA, додала - мріє хоч на мить помінятися з пухнастиком місцями", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, що скандально відома зірка серіалу" Школа "Ліза Василенко вимкнула українців: "У твоїй країні війна, а ти позуєш для..."