Андрій Бєдняков - зірка шоу "Орел і Решка", яке він вів разом з російською блогеркою Настею Івлєєвою. Але мало хто знає, що рідне місто ведучого - український Маріуполь.

Війна, яку розв'язала росія і в ході якої путінські війська знищили Маріуполь викликає щиру ненависть Бєднякова до всіх росіян, що дуже логічно. Зараз же телеведучий вирішив допомогти ЗСУ в стилі Сергія Притули і Лачена, які збирають гроші на 3 байрактари.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Однією з найпотужніших сил впливу на аудиторію зараз став Instagram. Під час війни, яку на території України розв'язала росія, соцмережа виконує безліч функцій: доносить правду до людей з усього світу, допомагає знайти будь-яку допомогу тим, хто її потребує і, головне, збирає донати. Багато донатів.

Незвичайний спосіб збору коштів для ЗСУ придумав Ведучий проекту Нового каналу "Де логіка?" Андрій Бєдняков. У своїх сторіс він щодня публікує оригінальний заклик донатити для військових 100 гривень. Наприклад:

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Катаєшся на крутій німецькій тачці по місту і слухаєш музику? Гаразд. Кататися. Але як припаркуєшся - скинь 100 гривень на ВСУ. Хлопцям. На литовську. Биту. Пофарбовану. Їм не важливо. Дякую".

Сторіз Андрія Бєднякова

За останній тиждень ведучий Нового каналу закликав донатити після того, як вип'єш ранкову каву, з'їси смачне морозиво, прогуляєшся містом, відпочинеш на природі тощо. Робиш що-небудь з цього? Роби! Але задонать потім 100 гривень на ЗСУ.

Українці підтримали Андрія Бєднякова

Українці з різних точок світу миттєво підтримали флешмоб Бєднякова. Вони постять сторіс і відзначають аккаунт ведучого. А той, у свою чергу, ділиться їх публікаціями у себе на сторінці, щоб заохотити ще більше людей.

Так добрі справи і донати множаться кожен день. Разом до перемоги!

Українці підтримали Андрія Бєднякова

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" показав росіянам 4-кімнатну квартиру в Маріуполі: "Повітря чисте, заводів вже немає".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков показав рідну вуличку в Маріуполі і не стримав емоцій: "Тепер там могили".