Ольга Сумська поділилася своїми відчуттями від того, що вперше виступила на сцені починаючи з 24 лютого

Про це вона розповіла на сторінці соціальної мережі instagram.

Ольга Сумська. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що початок війни для Ольги був дуже важким, на додачу до трагічних подій вона похоронила рідну матір. Зірка дуже важко переживає важкий для всіх українців період.

Проте Ольга знайшла в собі сили, вона активно зайнялась волонтерством, а також допомагає не лише людям, а й тваринам, які теж страждають під час війни. Крім того, зірка повернулась до справи всього свого життя - акторської діяльності.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Вона розповіла шанувальникам, що нарешті, з початку війни відбулась перша вистава з її участю в Києві "Майстер і Маргарита". На цьом зупинятися вона не збирається зупинятися та планує гастролі до інших міст України. Адже, на її думку, театр - це ліки для душі.

"Перша вистава з початку війни…А відчуття таке, наче вчора…Душа потребує ліків…А театр лікує і єднає нас, як ніколи…Ми дякуємо Києву, а далі нас чекають міста - Біла Церква, Одеса!До зустрічі, рідні наші!Все буде добре!✋🏻🇺🇦", - написала зірка.

У коментарях шанувальники подякували Ользі та написали:

"Мої вітання!!! Бережіть себе і своїх близьких!🇺🇦❤️"

Нагадаємо, Ольга Сумська влаштувала фотосесію на тлі зруйнованих будинків, щоб підняти українцям бойовий дух: "Ми вистоїмо".

Раніше ми писали, що Ольга Сумська, Андрій Бєдняков, Алан Бадоєв: українські зірки, які втратили найближчих людей під час війни.

До слова, Ольга Сумська помітила дещо важливе, виступаючи з перед українськими воїнами: "Господи..."