Ефектна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна приголомшила шанувальників, з'явившись у дуже несподіваному амплуа. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна має досить велику армію шанувальників, яку періодично радує новими фото та відео. Артистка показує як милі моменти з особистого життя, так і яскраві кадри, пов'язані з професійною діяльністю. На цей раз їй вдалося всіх по-справжньому здивувати.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Так, Катя Нікітіна з ніжної та чарівної блондинки перетворилася на справжнісінького брутального слюсаря. Звісно, ​​не в реальному житті, а лише для фотосесії, але цього вистачило, щоб роти українців відірвалися від подиву.

До речі, шанувальники несподіване перетворення зірки оцінили.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

"Випустила внутрішнього звіра", "У кожній милій дівчинці є такий потужний інструмент. Іноді так хочеться його застосувати", "Воу", "Українські дівчата найкращі!", "Як кажуть жінка вогонь", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголилася через плітку: "Треба відпустку брати".

Також наш портал інформував, розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "апетитні" сторони: "Тонкий натяк".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".