Відома радянська та російська співачка Ірина Понаровська випустила книгу мемуарів "Честно говоря", яка цілком може стати джерелом скандалів у шоу-бізнесі.

Але деякі висловлювання у книзі привернули увагу актора Станіслава Садальського.

Читач знайшов багато цікавих моментів, присвячених колегам Понаровської з естрадного цеху. Зокрема, дісталося співачці Аллі Пугачовій.

Алла Пугачова. Фото: Instagram

У своїй книзі Понаровська пройшлася зірками шоу-бізнесу, не соромлячись у висловлюваннях.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Як відомо, дівчину можна вивезти з села, але село з дівчини не вивезеш... І не важливо, яке у людини прізвище — Пугачова це чи Шерон Стоун... для мене воно село. І завжди залишиться селом, незважаючи на те, що живе в замку» , — цитує Садальську стару Понаровську.

Раніше Понаровська неодноразово скаржилася на поведінку Пугачової, яка нібито дозволяла собі підколювати та принижувати Ірину.

Співак і композитор Андрій Макаревич написав під постом Садальського: "Дуже некрасиво, не добившись висот, гавкати на тих, хто їх домігся. Виходить не про них - про себе".

Андрій Макаревич. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Алла Пугачова згадала своє перше кохання: "Було їх неміряно". Дружина Максима Галкіна відірвалась на концерті чоловіка.

Раніше ми повідомляли, що Галкін-то не Алкін: чоловік Пугачової розповів таємницю своєї родини - "Був категорично проти цього шлюбу".

Також стало відомо, що Ігор Ніколаєв у лікарні з інфарктом: життя висить на волосині. Відомого артиста було екстрено госпіталізовано.