Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна вразила українців досить пікантним кадром, на якому приспустила штани та продемонструвала спідню білизну. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна досить відкрито спілкується з шанувальниками і часто відкриває завісу свого особистого життя. Вона регулярно ділиться новими фото та відео, але не дуже часто показує себе у якихось відвертих образах.

Катя Нікітіна, фото: Знай.ua

Цього разу Катя Нікітіна вирішила вразити шанувальників, і це в неї вийшло. На фото акторка постала посеред кімнати з приспущеними штанами, спершись на стільчик. Під джинсами у зірки красується біла білизна, якраз у колір коротенької маєчки, яка також увійшла до її образу.

Шанувальники сприйняли такий несподіваний кадр досить позитивно, лише деякі не встояли та порадили підтягнути штани.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Вау!!! Красуня", "Моя киця", "Бомба", "Підтягни штани", "Клас", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, запальничка Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" майже впала зі стільця і ​​втратила штани: "Поки думала, втомилася".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася принадами в сукні з вирізом до самих сідниць: "Твори мистецтва".

Крім того, наш портал писав, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" після пухнастих заячих вух приміряла на себе гостренькі ріжки: "Милий демон".